“Never lose hope. Storms make people stronger and never last forever.” ― Roy T. Bennett

Enmind

Enmind tillhandahåller Mikaels undervisning i meditation, medvetandeutveckling och andligt uppvaknande, som enskild vägledning, föreläsning/undervisning för större grupper och som tysta retreats.

Mikael är IT-ingenjören vars liv tog en lite annan riktning efter att han såg filmen The Matrix och började fundera i banor om att saker kanske inte är precis som han trott att de är. Lite senare berättade hans naprapat om saker som skulle hända i yrkeslivet ett och ett halvt år senare. När dessa ”spådomar” slog in började ett mer uttalat intresse för det andliga/icke-fysiska. Nästa kursändring i livet, som blev mer markant, inträdde när han upptäckte Adyashanti, en andlig icke-dualistisk lärare från USA. Efter att ha lyssnat på Adyashantis undervisning, samt mediterat intensivt, varje dag under ca 5 år, kom insikten att han nu har tillräckligt med kunskap och visdom för att börja dela med sig av sin kunskap till andra människor.

Mikaels mål är att, utifrån bästa förmåga, bidra till mänsklighetens medvetandeutveckling. Hans motto är att försöka vara den förändring han vill se i världen, både i det lilla såväl som det stora.

Läs mer på https://mikael.online

Mikael Lindgren

Enskild vägledning

Det är inte meningen att livet ska vara svårt och jobbigt. Det ska vara enkelt, det ska flöda som vatten ur en öppen kran. Mikael hjälper dig, genom vägledande samtal, att själv hitta och lösa upp de mentala knutarna som håller dig fast i ditt nuvarande mentala tillstånd. När dina tankar och din energi flödar mer fritt kommer du uppleva att livet är så mycket enklare än hur det känns just nu. I samtalet identifierar vi tillsammans dina problem, söker deras ursprung, och kommer överens om en lämplig strategi för just dig. Du får de mentala verktyg just du behöver för att arbeta vidare på egen hand. De hjälper dig att själv bli medveten om, och lösa upp eventuella knutar som dyker upp i framtiden. Allt sker det under strikt sekretess.

Föreläsning och meditation

En föreläsning brukar oftast vara indelad i tre olika moment. En guidad meditation, själva föreläsningen, samt en avslutande frågestund. Det exakta innehållet är inte bestämt på förhand. Situationen, energin i gruppen och Mikaels intuition styr innehållet både i meditationen och i föreläsningen.
Visit us
Share This