“Never lose hope. Storms make people stronger and never last forever.” ― Roy T. Bennett

FreeGrowing

Väx fritt till din fulla potential!

Vill du dra nytta av dina  talanger samtidigt som du gör det du mår bra av och känner arbetsglädje?

Ökad produktivitet och ökad arbetsglädje hänger ihop och kan inte fungera utan varandra i längden. När du använder dina talanger kommer du till din rätt, skapar mer och mår bättre. När du har verktyg för självledarskap kan du själv ta ansvar för hur du mår och vad du uppnår.

Genom att öka Din förmåga till självledarskap kan du skapa ökad produktivitet och ökad arbetsglädje!

FreeGrowing ger dig möjlighet att öka livs- och arbetsglädje i vardagen. Helt enkelt möjligheter att växa till din fulla potential.

Terés är Data/elektronikingenjör som skolat om sig till Certifierad Psykologisk Coach (Kognitiv beteendeinriktad)

Alltid med grundläggande syftet – att göra världen en bättre plats genom att ge människor insikter, verktyg, inspiration och självkännedom. Skapa handlingskraft så att du kan vara ditt bästa jag, må som bäst och leverera det bästa resultatet.

Terés Salmi

Individuell Psykologisk Coaching, kognitiv beteende inriktning (KBT)

Alla typer av utmaningar handlar om att hitta metoder och modeller för att hantera utmaningen och ta sig igenom och förbi den. Vad vill du uppnå i din karriär, ditt liv eller med din hälsa? Vilka utmaningar har du kring dig själv, ditt jobb eller king relationer? Mitt jobb som coach är att tillhandahålla metoder/ modeller som passar dig och just din situation. Helt enkelt ge dig handlingskraft och förmåga att hantera din situation .

Analyser

Analyser kan hjälpa dig sätta ord på egenskaper, beteenden eller talanger. De kan också hjälpa dig förstå dig själva och andra bättre. Det ger möjligheter till bättre kommunikation, samarbete och ger större förståelse av olikheter. Vi är alla unika och har talanger som behövs! De analyser jag jobbar med är StrengthsFinder och TTI Talent Insights

Medvetet Självledarskap

Ett utvecklingsprogram för individer eller grupper där målet är att ge dig redskap och kunskap att kunna leda dig själv på ett medvetet sätt till att må som bäst och leverera som mest. Finns både online och on site. Moduler: 1: StrengthFinder - Talanger, 2: Målstyrning, 3: Relationer med mig och andra, 4:Hantera negativa tankar och stresshantering
Share This