“Never lose hope. Storms make people stronger and never last forever.” ― Roy T. Bennett

Ninfea Ledarutveckling AB

Vi får människor och därigenom företag att blomstra. Med vår passion, träffsäkerhet och förmåga att tända gnistan i andra, omvandlar vi arbetsplatser till lyckoplatser.

Ninfea Ledarutveckling är ett företag som jobbar med utveckling av individer, team, ledningsgrupper och organisationer. Med våra skräddarsydda upplägg är vi måna om att alltid göra stor positiv skillnad för våra uppdragsgivare.

Att guida samtliga deltagare in till sitt inre, öka självmedvetenheten utifrån drivkrafter och hitta sitt eget ”why” är en viktig ingrediens i alla våra upplägg. Vår specialitet är sedan att med avstamp i mental träning, ta fram tändande målbilder och koppla ihop dem med individernas inre motivation. Då skapas förutsättningarna för organisationen att hålla fokus på det som tillför mest värde och jobba metodiskt tillsammans mot ett gemensamt, meningsfullt syfte.

Ninfea har funnits sedan 2015 och ägs och drivs av dess två grundare, Caroline Seblad och Marika Jonmar.

Caroline Seblad

Marika Jonmar

Ledarutveckling

Skräddarsydda program för enskilda ledare och ledningsgrupper

Coachning

Individuella coachningsprogram med utgångspunkt i inre drivkrafter

Grupputveckling

Program för utveckling av ”vinnande team”

Organisationsutveckling

Längre program för kulturskifte

Förebyggande stresshantering och självledarskap

Program för individer respektive grupper, on-lineutbildning i kombination med samtal eller gruppträffar, för att öka självinsikt och skapa nya goda vanor.
Share This